Praktijk behandelingen

Bij alle gezichtsbehandelingen wordt een ontspannende massage gegeven die o.a. bestaat uit een extra lange nek-, schouder- en decolleté massage. Deze stimuleert de doorbloeding, versterkt de afvoer van afvalstoffen, stimuleert de opname van werkstoffen en zorgt voor een optimaal gevoel van rust en ontspanning.

Gezichtsbehandelingen

Marine Moisturing Face      € 59

Voor de vochtarme huid een intensieve hydratatie en verfrissende behandeling.
De Marine Moisturising Face Behandeling is een waar hydraterend bad. Het geeft de huid volume, “vult” cellen met water, laat een oncomfortabel gevoel en droogtelijntjes verdwijnen. Het resultaat voelt u onmiddellijk en zijn tevens na de behandeling lang merkbaar. De huid is fris en stralend.
Duur behandeling 90 minuten.

Ocean Softness Face    € 59

Voor de gevoelige en reactieve huid een verzachtende en anti roodheid behandeling.
Stress, koude, warmte… Een gevoelige huid voelt continue oncomfortabel. Deze behandeling is een verzachtende en comfortabele break voor de gevoelige huid. Dankzij de eigenschappen van Golden Seaweed, wordt de huid rustiger. Het werkt tevens hydraterend, verzachtend en vermindert tekenen van vermoeidheid.
Duur behandeling 90 minuten.

Marine Clays Face     € 49

Voor de gecombineerde tot vette huid een zuiverende vitaminen behandeling met Marine Clays.
Deze niet-agressieve behandeling herstelt de natuurlijke balans van de huid en laat haar weer stralen. Het vermindert imperfecties en matteert de T-zone. Alle producten uit de lijn van de vette huid zijn rijk aan het Algopure Complex, dat een overproductie van talg, ontwikkeling van mee-eters en puistjes tegengaat.
Een jeugd behandeling van 60 minuten.

Anti-Aging Collageen Kaviaar Vliesmasker  € 69

Regenerend, intensief hydraterend vliesmasker aanbevolen bij een gestreste, gevoelige, verslapte, vermoeide en rijpere huid. Ook  zeer geschikt voor alle huidtypen als extra boost (lift) voor bijvoorbeeld een feest.
Op basis van Marine Collogeen extracten. Inwerkend op de fibroblasten van de huid en stimulerend voor de bloedsomloop en aanmaak van collogeen.


Professional Treatment box “Chrono  Detox”  € 67

Deze behandeling brengt de huid weer in balans. Het is de eerste stap naar een gezonde huid. Het is aanbevolen als eerste behandeling. Ook bij iedere seizoenswisseling, in tijden van stress of vermoeidheid.
Duur behandeling 90 minuten.

Professional Treatment box “Vital Anti-Aging”  € 73

Stimulerend en regenererend met de kracht van Marine voor de rijpere huid.
De anti-aging behandeling met “Sensational Seaweeds” voorziet de huid van mineralen en ‘boost’ de teint. Vers zeewier geeft al haar kracht en rijkdom van vitaminen en mineralen aan de huid. Het herstelt de energie, de huid is steviger en straalt.
Duur behandeling 90 minuten.

Professional Treatment box “Ultra Hydration”  € 73

Deze behandling brengt vocht naar de cellen door het intense moistering serum. Een hoog geconcentreerd produkt dat diep hydrateert.
Door het hydrating rubber masker wordt de huid afgesloten en de bloedcirculatie gestimuleerd. Dit masker geeft zowel uitstraling als intense vocht aan de huid.
Duur behandeling 90 minuten.

Professional Treatment box “Lift & Lumière”  € 73

Bestrijdt alle tekenen van huidveroudering vanaf een leeftijd van 40 jaar en vermindert overmatige pigmentatie.
Duur behandeling 90 minuten.


Uitbreidingsmogelijkheden tijdens de gezichtsbehandeling

Verven van de wimpers     € 10
Verven van de wenkbrauwen     € 9
Verven wimpers en wenkbrauwen     € 16
Harsen van de bovenlip     € 8
Harsen van de kin     € 8
Harsen bovenlip en kin     € 13
Harsen boven of onderbenen     € 20
Harsen hele benen     € 30
Harsen bikinilijn of oksel     € 11

Deelmassage nek/rug/schouders  30 minuten  € 28

Praktijk voor ontspanning en verzorging