Kae Pure Arganolie

Kaé Pure Argan Olie - € 15,00
Kaé Pure Arganolie 50 ml
€ 39,00

Kaé Arganolie is 100% puur en biologisch, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of chemische bestanddelen. Het is een olie met unieke en bijzondere eigenschappen, die voor 80% bestaat uit onverzadigde vetten. Dankzij zijn grote hoeveelheid vitamine E – drie keer meer dan in elke andere natuurlijke olie – is hij biologisch buitengewoon actief.

Arganolie heeft de opmerkelijke eigenschap de huid te voeden, te hydrateren en de elasticiteit te verbeteren. De olie is rijk aan omega-9 oleïnezuur en omega-6 linoleenzuur. Arganolie is effectief in het behandelen van een droge huid, eczeem, psoriasis, acne en zonnebrand. Is uitermate geschikt voor producten voor de rijpere huid. Het hoge gehalte aan polyfenolen maakt de olie een sterke antioxidant en verhoogt de houdbaarheid van het product. Arganolie heeft ontstekingsremmende eigenschappen en verzacht ontstekingen, spierpijn of pijn door artritis of reuma, als het op de pijnlijke plaatsten wordt ingemasseerd. Arganolie is ook voor een ultragevoelige huid, zoals de babyhuid.

Arganolie is niet vet, slechts enkele druppels op de vingertoppen zijn voldoende om de huid te hydrateren en te beschermen, inclusief de tere zone rond de ogen.

Arganolie is geschikt voor de hele familie.

De productie van deze olie wordt geleid door een coöperatie van Berbervrouwen, met behulp van een Europese NGO (Niet-Gouvernementele Organisatie). U, als gebruiker van Kae Arganolie, steunt dit principe en u voorziet de “coöperatie van Berbervrouwen” van een arbeidsloon en verbetert hun leefomstandigheden. Kaé Arganolie is 100% biologisch en ECOCERT en COSMEBIO gecertificeerd.

Praktijk voor ontspanning en verzorging